Contact
Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Met een aluminium terrasoverkapping kunt u uw woonomgeving vergroten en langer genieten van het buitenleven. Vanaf de eerste zonnestralen in het voorjaar tot in het verre najaar kunt u genieten van uw tuin. De uitbreidingsmogelijkheden zorgen gegarandeerd voor plezier en comfort!

Bekijk producten

Zonweringen

Zonweringen

In de zomerdagen wilt u graag het warme zonlicht van uw ramen weren en de temperatuur in de leefruimten zo laag mogelijk houden. In de winter genieten van de zonnestralen die binnenkomen in de woning. Met zonwering kunt u zelf het zonlicht en de intensiteit van het zonlicht bepalen.

Bekijk producten

Glaswanden

Glaswanden

Een glaswand biedt bescherming tegen weer en wind. Door de lage opstap, goede afdichting en vrije afwatering is dit glazen systeem in veel situaties toe te passen. Denk aan het afsluiten van balkons, terrasoverkappingen, lamellendaken en ruimtes binnenshuis.

Bekijk producten

Lopende Actie's

Lopende Actie's

Doorheen het jaar doen vele leveranciers acties op hun producten. Ontdek onze lopende acties van onze leveranciers op deze pagina. 

Bekijk producten

Weinor Top Team

Walbers woningafscherming behoort tot een selecte groep van het Weinor Top Team. Of het nu om een zonnescherm, terrasoverkapping of glasoase gaat – voor alle producten zijn er Weinor-specialisten die u professioneel kunnen begeleiden. Voor kwaliteitsproducten op het terras hebt u natuurlijk deskundig advies en een betrouwbare montage nodig. Beide kan alleen een Weinor-expert garanderen.

www.weinor.nl

Winner award

Weinor heeft in de laatste jaren talrijke designprijzen voor het vooruitstrevende design van zijn terrasproducten gewonnen. Deze awards bevestigen ons niet alleen producten aan te bieden die technisch hoogwaardig zijn, maar ook optisch gezien nieuwe maatstaven te zetten.

Weinor staat voor:

  • Zonweringsoplossingen op maat gemaakt, afgestemd op uw individuele behoeftes
  • Strenge kwaliteitscontrole in de productie
  • Beste doekkwaliteit
  • Breed assortiment
  • Snelle levertijden
  • Geselecteerde, competente vakhandelaren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte