Ons bedrijf

Historiek 
 In 1980 startte Jef Walbers aan de Kattespoelstraat in Beerse een bedrijf dat zich specialiseerde in het leveren en plaatsen van lichtkoepels, rolluiken en het bekleden van dakgoten. Amper een jaar later werd er gestart met de eigen productie van rolluiken en voorzetrolluiken. In juni 1993 kwam daar de fabricage van pvc luiken nog bij. Inmiddels zijn Jefs zonen Frank en Geert mee in het bedrijf gestapt. Frank heeft de productie van luiken nog verder uitgebreid. 
 
Op 12 maart 2011 is onze nieuwe toonzaal geopend, aan de Bisschopslaan 100 in Beerse, waar alle producten die in het gamma zitten duidelijk en overzichtelijk zijn opgesteld. Eveneens tijdens de opening werd ook de nieuwe bedrijfsnaam voorgesteld, Walbers woningafscherming bvba. 
 
Sinds mei 2020 zijn Frank en Geert zaakvoerders geworden van Walbers zonweringen BV. Opnieuw een naamsverandering, omdat de naam beter aansluit bij de huidige activiteiten. Ondertussen zijn wij een fantastisch team van 14 medewerkers + 4 zelfstandige en nog op zoek naar gemotiveerde plaatsers. 


Onze missie
 Uw comfort is onze zorg. Als familiebedrijf zijn wij dagdagelijks bezig om het wonen voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Ons team staat klaar om u de correcte service, stiptheid en kwaliteit van onze producten en plaatsingen te garanderen. In een wereld van verandering, willen wij enkel het beste voor u. 

Onze visie
 Met het oog op deze missie investeren wij in onze medewerkers. Ons team volgt jaarlijks opleidingen en bijscholing om u de correcte informatie, installatie en kwaliteit te garanderen. We zitten ook wekelijks samen om te kijken op welke manier we nog efficiënter kunnen werken. Voeg daarbij onze continue vernieuwingen in toonzaal en werkmaterialen, en u zit goed voor topproducten en dito dienstverlening. 

Onze waarden
 Onze missie en visie kunnen wij realiseren dankzij de inzet van elke medewerker.
Onze kernwaarden hierbij zijn:  
• Betrouwbaarheid: door eerst te luisteren naar uw noden, kunnen wij eerlijke en correcte productinformatie bieden
• Kwaliteit: wij werken enkel met gecertificeerde producten met respect voor mens en milieu
• Klantgerichtheid: wij gaan steeds voor een correcte afwerking volgens de regels van de kunst – echt vakmanschap!
• Service: steeds DAT stapje verder gaan

Gratis uitlenen van Airdome tent

Een wijkfeestje, schoolfeest, festival,.. of gewoon een feestje thuis en een extra tent nodig?
Maak dan gratis gebruik van onze Airdome tent! Snel en gemakkelijk op te stellen.

Tijdig reserveren is de boodschap.

Gratis uitlenen van trampoline

Wij stellen u een gratis trampoline ter beschikking voor evenementen of feestjes.
Gewoon, een vriendendienstje om u te bedanken!
 
Voorwaarde:
• U bezit een rijbewijs BE
• U heeft een voertuig dat 860 kg kan trekken
• Reserveer deze tijdig, via e-mail of telefonisch tijdens de kantooruren 

s