Ons bedrijf

Historiek

In 1980 startte Jef Walbers aan de Kattespoelstraat in Beerse een bedrijf dat zich specialiseerde in het leveren en plaatsen van lichtkoepels, rolluiken en het bekleden van dakgoten. Amper een jaar later werd er gestart met de eigen productie van rolluiken en voorzetrolluiken. In juni 1993 kwam daar de fabricage van pvc-luiken nog bij. Inmiddels zijn Jefs zonen Frank en Geert mee in het bedrijf gestapt. Frank heeft de productie van luiken nog verder uitgebreid.

Op 12 maart 2011 is onze nieuwe toonzaal geopend, aan de Bisschopslaan 100 in Beerse, waar alle producten die in het gamma zitten duidelijk en overzichtelijk zijn opgesteld. Eveneens tijdens de opening werd ook de nieuwe bedrijfsnaam voorgesteld, Walbers woningafscherming bvba.

Onze missie 

‘Uw comfort is onze zorg’. Als familiebedrijf zijn wij dagdagelijks bezig om het wonen voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Ons team staat elke dag klaar om u de correcte service, stiptheid en kwaliteit van onze producten en plaatsingen te garanderen. In een wereld van continue verandering, willen wij enkel het beste voor U.

Onze visie

Om onze missie te kunnen bereiken, is het belangrijk dat wij investeren in onze medewerkers. Ons team volgt jaarlijks meerdere cursussen, opleidingen en bijscholing om u de correcte informatie, installatie en kwaliteit te garanderen. Om u en onze medewerkers zo goed mogelijk bij te staan, voeren wij continue vernieuwingen in toonzaal en werk-materialen. Als team zitten wij dan ook wekelijks samen om te kijken op welke manier we nog efficiënter kunnen werken.

Onze waarden

Onze missie en visie worden gerealiseerd door de inzet van elke medewerker. Om dit te kunnen verwezenlijken, zijn er een aantal kernwaarden die wij hanteren binnen onze organisatie, waarbij op volgende nog sterker wordt ingezet:

  • ‘Betrouwbaarheid’: Door eerst te luisteren naar uw noden, kunnen wij eerlijke en correcte productinformatie bieden.
  • ‘Kwaliteit’: Wij werken enkel met gecertificeerde producten met respect voor mens en milieu.
  • ‘Klantgerichtheid’: Wij gaan steeds voor een correcte afwerking volgens de regels van de kunst. Echt vakmanschap!
  • ‘Service’: Steeds DAT stapje verder gaan!