Onze werkwijze

Als eerste stap nodigen wij u uit in onze toonzaal in Beerse. Hierbij kunt u de producten in het echt bekijken. Wij nemen de tijd voor u en u krijgt een uitgebreide uitleg.

Wij zoeken altijd het beste product dat bij uw wensen aansluit. Om een offerte te kunnen maken, vragen wij u de  +- afmetingen en  eventuele foto’s mee te nemen.

Opmeting

Bent u akkoord met de offerte? Dan plannen wij voor u een opmeting in! Een deskundige komt bij u ter plaatse en meet de maten op.

Alle technische details worden ter plekke nog even overlopen. Zijn er toch nog wijzigingen ter plaatse? U ontvangt een nieuwe offerte. Indien de offerte ongewijzigd blijft, dan ontvangt u van ons een orderbevestiging.

Plaatsing

Na enkele weken, wanneer de materialen geleverd zijn, maken wij een afspraak om bij u het gekozen product te plaatsen. De plaatsingen gebeuren met de nodige vakkennis en ervaring. Ons plaatsingsteam is door onze leveranciers opgeleid om elk product met kennis van zaken te plaatsen.

Genieten

En dan nu…genieten van uw aangekocht product! Bent u tevreden? Vertel het voort!

Op onze producten geldt een fabrieksgarantie afhankelijk van het merk. Hebt u nog andere vragen? Neem gerust contact op.