Toonzaalmodellen te koop

Wegens aanpassingen in onze toonzaal gaan onderstaande toonzaalmodellen de deur uit!

Wees dit jaar, extra voordelig, voorbereid op de zomer. Kom snel een kijkje nemen in onze toonzaal en ontdek!

weinor Plaza Viva

Omschrijving:
Plaza viva optistretch - 3500 x 3000 mm 
Voorzien van ledspots + telescoopstaander + tempura verwarming + 5 Kanaals handzender.

Geplaatst op stevige ondergrond binnen 30 km rond Beerse, nu voor slechts €4000,- excl. btw

Extra info product:
Met Plaza Viva blijft u droog, want het regenwater loopt betrouwbaar weg. Ons recept voor succes: de omlaag te draaien telescoopstaander, het vochtafstotende zonweringdoek en de waterdicht aan elkaar genaaide banen van het doek. Zo kunt u heel ontspannen aan uw gedekte tafel blijven zitten en genieten van het buiten zijn in de regen.

Renson Lapure

Omschrijving:
Renson Lapure - 4000 x 3900 - Frame: RAL 7039 - Doek: Soltis W96
Uitvoering: Piron classic line - diamant vorm (2st) - incl. muurschakelaar

Deze Lapure mag weg, geplaatst op stevige ondergrond binnen 30 km rond Beerse, nu voor slechts €4000,- excl. btw

Extra info product:
De stijlvolle en minimalistische terrasoverkapping met doek Renson Lapure bestaat uit een zon- en waterwerend screendak dat rust op elegante, discrete aluminium kolommen (zonder storende laterale verbinding) en verankerd is aan een bestaande gevel. Bij een open dak kan men genieten van de zon terwijl de lichte structuur visueel niet stoort.

Renson Camargue

Omschrijving:
Renson Camargue - 4000 x 4800 mm - in RAL kleur 7039
Voorzien van Lineo luce lichtdoorlatende lamellen 4.0m (3stuks) + 1 Heat beam (+ rts receiver) + 2 sound beams (bekabeld) + RGB Led up + Led down wit + Light Colomno Led in 2 hoeken + Geïntegreerde fixscreen met somfy RTS motor + 4x Loggia wood Privacy (schuifwand met verstelbare houten horizontale lamellen) + RTS telis 16 pure zender

Deze Camargue mag weg, geplaatst op stevige ondergrond binnen 30 km rond Beerse, nu voor slechts €20.000,- excl. btw

Extra info product:
Een innoverende terrasoverkapping met een lamellendak, dat langs de zijden afgesloten kan worden door geïntegreerde windvaste Fixscreens®. Aan de kwaliteit van de afwerking werd veel aandacht besteed. Bevestigingsonderdelen zijn nagenoeg onzichtbaar. Camargue is volledig maatwerk.

Verano Iseo v905

Omschrijving:
Verano Iseo v905 terrasoverkapping - 3100 x 2500 mm - met ledspots + glaswand Talamanca v762 (2900x2100mm) schuine glaswand Serena v785

Deze mag weg, geplaatst op stevige ondergrond binnen 30 km rond Beerse, nu voor slechts €4000,- excl. btw

Extra info product:
De Iseo is een stabiele aluminium overkapping met polycarbonaat platen. Polycarbonaat is een sterke kunststof die nagenoeg onbreekbaar is en licht van gewicht. U kunt de terrasoverkapping zo breed maken als u wilt. De robuuste tussenpalen zorgen voor stevigheid.

Verano Purbeck v918

Omschrijving:
Verano Purbeck v918 terrasoverkapping - 3000 x 2150 mm - in RAL kleur 9005 - met ledspots (6 st.)

Deze mag weg, geplaatst op stevige ondergrond binnen 30 km rond Beerse, nu voor slechts €3000,- excl. btw

Extra info product:
De V918-Purbeck is een terrasoverkapping in Victoriaanse stijl. Geen strak design dus, maar sierlijke details, rustieke ornamenten en een klassieke goot. Hierdoor past deze terrasoverkapping perfect bij een landelijk huis. Maar ook tegen de gevel van een moderne woning zal de Purbeck niet misstaan.

Verano Garda v910

Omschrijving:
Garda v910 - 2000 x 2000 mm - in RAL kleur 9001 - uitvoering glas: 4.4.2 

Deze terrasoverkapping mét verandazonwering Oslo v610 mag weg, geplaatst op stevige ondergrond binnen 30 km rond Beerse, nu voor slechts €4000,- excl. btw

Extra info product:
De Garda terrasoverkapping van Verano wordt uitgevoerd in gelaagd glas of in polycarbonaat 16 mm. Polycarbonaat is prijsgunstig, stevig en licht van gewicht. Gelaagd glas is veilig en stevig. Bovendien zorgt glas voor een mooie uitstraling en neemt het vrijwel geen licht weg.