Een screen: zonwering om u tegen te zeggen

Het leven is mooi met screens op uw ramen. Wat zijn ze effectief! Zonlicht en warmte krijgen geen kans om binnen te dringen. Dit maakt van een screen één van de meest doeltreffende zonweringen. Door de speciale stof kan u zelf van binnen naar buiten kijken, ’s avonds keert dat effect om. Ook ideaal om een laagstaande zon onder uw terrasoverkapping te weren, of uw poolhouse af te sluiten van wind en regen. Of wat dacht je van onze Solar screens: windvaste voorbouwscreens op zonne-energie. Zoveel voordelen, zoveel modellen… maak snel een afspraak in onze showroom.

Troeven: Zonwerend, windvast, insectwerend & ook mogelijk op zonne-energie.

Onze soorten screens

Fam. Paasch - Malle

Hierbij wil ik jullie nogmaals bedanken voor onze zonnewering, 2de jaar op rij een ongelooflijk resultaat van zo maar eventjes 10,1° verschil binnen en buiten.

Dank u...

familie Teunen - Malle

Plaatsing van zonwering en screen werd uitgevoerd zoals afgesproken. Monteurs waren zeer vriendelijk en bekwaam en niets was hun teveel. Ook de uitleg en handleiding werd zeer vakkundig gedaan. Wij zijn hen daarvoor dankbaar.

Een echte aanrader !!!!

Steeman - Gierle

Dag Geert

De screens zijn afgelopen woensdag zeer vakkundig geplaatst.  En met de bedrading volledig via de spouwmuur naar de zolder.  De mannen hebben een pot koffie leeggedronken maar ’t was regenweer en koud.  Dat is met plezier aangeboden ! Tot volgende gelegenheid want ik ben al aan het broeden op een nieuw plannetje …  Jullie hebben ook hele mooie carports.

Met vriendelijke groet

Piet

s