Life’s better… met een lamellendak

Stel u voor: een cosy salon om te ontspannen met vrienden en familie, een beschutte speelruimte voor de kinderen of een luxe plek om van elk seizoen te genieten. Wil u dat ook? Toppie, ontdek dan zeker ons aanbod lamellendaken voor terrasoverkappingen. Vrijstaand of aangebouwd tegen de gevel, voor elke terrasoverkapping is een aluminium frame de basis. En het geheel is volledig af te stemmen op uw wensen. Een automatische zonwering, LED-verlichting, audio- of verwarmingselementen, glaslamellen… van zo’n accessoires bij een lamellendak wordt iedereen vrolijk!

Troeven: Tuinkamer voor elk seizoen, oase van rust en ontspanning, vrijstaand of aangebouwd, innovatieve snufjes en accessoires

Ontdek onze lamellendaken

Ina & Alex - Lille

Beste,

Onlangs plaatsten jullie bij ons een terrasoverkapping van Renson. Graag laten wij jullie weten dat we heel erg tevreden zijn over het resultaat. Ook familie en vrienden zijn verrast en lovend. We sturen jullie enkele foto's in bijlage die gerust mogen gebruikt worden. Onze dank voor de fijne samenwerking. We zullen jullie zeker aanbevelen.

Vriendelijke groeten, Alex en Ina Copmans - van Utrecht

Chantal en Jimmy - Geel

Dank u wel voor de mooie aflevering. We genieten er al van, zo mooi.

Vriendelijke groeten,
Chantal en Jimmy

Konings - Loenhout

Beste,

We zijn zeer tevreden over het resultaat.
Ik moet ook vermelden dat het uitvoerdersduo zeer bekwame vakmensen waren met een zeer hoog verantwoordelijkheidsgevoel om op een rustige/gecontroleerde manier en oog voor detail een zeer hoge kwaliteit van werken na te streven. 
Ze wisten heel goed waar ze mee bezig waren. Topmensen! Je mag fier zijn om zulke vakmensen in dienst te hebben.

Mvg

Van Weereld - Loenhout

Wij zijn heel te vrede over de kwaliteit en vele van onze vrienden vinden het prachtig.
Dit jaar hebben wij meer buiten geleefd dan binnen.

Gr. Maria & John

Jan - Turnhout

Graag had ik mijn complimenten gegeven aan de installateurs van ons lamellendak. Dit is zeer vakkundig en netjes uitgevoerd en proper achtergelaten. Hartelijk bedankt voor het mooi uitgevoerde werk!

Jan

s