Zonweringen

Een zonwering voor een instant vakantiegevoel

Altijd een vakantiegevoel in eigen huis / tuin… wil u dat ook? Met een mooie en kwaliteitsvolle zonwering is die deal zo beklonken. In ons Belgenlandje is het weer wel niet altijd stabiel, maar no worries. Dankzij ons grote aanbod zonweringen geniet u continu van uw tuin, ook als u moet schuilen voor de regen of u wil verstoppen voor de zon. Met knikarmschermen, terrasschermen, doekdaken of verandazonweringen creëert u een gezellig plekje én schaduw op uw terras. En dat buitenfeest? Dat kan bij slechter weer gewoon doorgaan onder uw zonwering. Have fun!

Troeven: Zonwerend, beschermd tegen UV-straling, weerstand tegen water, vlekken & scheuren.
Elektrische zonneschermen zijn ook mogelijk!

Onze zonweringen

Onze klanten

Linda en Roger - Beerse

Wij wilde vermelden dat Jan en Werner dat hier heel goed gedaan hebben!!! Jan was hier als laatste en echt tot het laatste draadje heeft hij ook alles opgeruimd en ze hebben dat supergoed gedaan!!! Jan had hier een paar jaar geleden ook al de garage geplaatst en toen waren wij ook zo tevreden dat wij daardoor ook terug door jullie de zonneluifel hebben laten plaatsen!!! Bedankt en complimeten aan de mannen!
mvg Linda en Roger uit Beerse

Hugo - Beerse

Wij willen jullie graag bedanken voor het alsnog vervangen van een veranda plaat en ook Bart voor zijn professionele aanpak.

Dankuwel!

Erio - Oostmalle

Dank u veel met de snel interventie en de vriendelijkheid van uwe technicus.

Erio

Dominique & Michel - Beerse

Wij houden eraan jullie allen te bedanken voor het prima werk dat jullie geleverd hebben.

Vooral Jan, Bart en "onze kleine" willen we van harte bedanken. Zeker voor alle hulp die zij geboden hebben toen Michel van de ladder gevallen was.

Geen enkel probleem om 's avonds, na een dag hard werken, nog met onze meubelen te beginnen sleuren zodat ik dat niet alleen moest doen. Niets was teveel! Dus jongens, héél hartelijk dank en als we mekaar tegenkomen dan pakken we er ne goeie!

Groetjes Dominique en Michel

Els - Zoersel

Wij verkopen stalen terrasoverkappingen maar soms willen mensen daar een verandazonwering op tegen de zon. Wij moeten dan een offerte opvragen die wij dan doorspelen aan de klant. Ik kan je verzekeren dat offertes die je moet opvragen en dan moet doorspelen, dat je daar soms lang op moet wachten. Maar ik kan getuigen dat dat bij Walbers totaal anders gaat. Als ik daar een offerte opvraag heb ik altijd binnen de 2 dagen een antwoord in mijn mailbox, en dat werkt zo rustgevend. Ik moet er nooit een tweede keer achter horen, ze geven altijd nog extra uitleg mee met de offerte en bel je dan staan ze je super vriendelijk te woord.

Echt chapeau!

Bedankt voor de fijne samenwerking.

Els
De stijl

Iemants - Vosselaar

Beste Werner
Ik wilde je even laten weten dat de aankoop van deze rolluik één van de goede beslissingen is in het leven.
Het heeft ons al goed door de zomer geholpen en we hopen ditzelfde effect ook voor de winter.

Bedankt voor de goede zorgen!
Mvg

Lore

Familie Merkus - Kasterlee

Beste,
Vandaag was Ivo bij ons om de exacte afstelling van twee grote zonneschermen te regelen. Wij zijn u zeer dankbaar voor deze perfecte service,

met vriendelijke groeten,

Familie Merkus
 

s