Luiken

Luiken

Paul - Schoten

Geachte,

Deze morgen werden de slagluiken geplaatst. Wij zijn uitermate tevreden over zowel de vlotte en correcte afhandeling van de offerte , als de preciese afwerking van de plaatsing. Een heel vriendelijke technieker die uiterst accuraat heeft gewerkt! Vriendelijke groeten,

Paul Van de Poel

Van impe H - Glimes

Hallo,

In de loop van vorige week zijn jullie bij mij thuis luiken komen plaatsen. Het werk is door jullie personeel op een perfecte manier uitgevoerd. Ik wens dan ook de firma en de mensen die bij mij de werken uitgevoerd hebben te feliciteren en bedanken voor de geleverde prestatie.

Benny - Schaffen

Een dikke pluim voor Ivo. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

Proper en correct werk geleverd.

Armand - Itterbeek

Wij zijn heel tevreden over onze nieuwe functionele luiken in PVC. Deze werden vakkundig en volgens planning geplaatst. Kleine probleempjes werden door de monteurs opgelost met gevoel voor detail. We kregen al verschillende positieve reacties. Dank aan iedereen die hieraan meegewerkt hebben.

Roger - Zingem

Geachte Sophie en Kurt,

We zijn echt héél tevreden met het resultaat. Ook de kwaliteit en de stipte levering zijn zeker een aanrader.

Groeten, Roger De Meester.

Luc & Kathleen - Lokeren

Beste,

Jullie plaatsten luikjes bij ons. Wij zijn heel blij met het resultaat.


M.v.g. Luc & kathleen Claus-Mels

Hedwig - Leuven

Goeiedag ,

 Hierbij wil ik uw medewerker extra bedanken voor het geleverde werk. Het was een koude dag, niettemin heeft hij van ’s morgens vroeg tot het bijna donker werd , onverdroten en secuur onze luiken geplaatst. Een dikke merci daarvoor.

Met oprechte groeten,

Hedwig

Familie Sadin-Robyns - Sint-Genesius-Rode

Goeiemorgen,

Wij hebben uw factuur m.b.t. het plaatsen van de sierluiken goed ontvangen. Deze zal aanstaande maandag betaald worden.

Langs deze weg willen wij u van harte bedanken voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk en de correctheid en vriendelijkheid van uw personeel. Wij zullen niet nalaten reclame te maken voor uw firma.

Met vriendelijke groeten, Familie Sadin-Robyns.

An - Wuustwezel

Even een mailtje om te zeggen dat ik supertevreden ben van het lamellendak dat vandaag geplaatst is geworden! Ziet er echt mooi uit, en de mannen hebben het heel netjes afgewerkt.

Groetjes An

Van Bel - Tessenderlo

Beste,

Dinsdag namiddag ben ik bij jullie op bezoek geweest om een luik te laten herstellen welk beschadigd was door de felle wind. De herstelling werd zeer goed uitgevoerd en het luik functioneert perfect, juist zoals voordien. Hierbij mijn oprechte dank voor jullie vakmanschap en fijne naservice.
Vriendelijke groeten

Johan