De veelzijdige rolluik, een waar genot

Een rolluik niet sexy? Dan regelen wij even een date in onze toonzaal, want niets is zo veelzijdig als rolluiken: veiligheid, privacy, isolering en verduistering gaan hand in hand. Rolluiken zorgen ervoor dat uw huis een thuis wordt en dat u echt op uw gemak bent. Ze schrikken inbrekers af, houden uw huis koel in de zomer, warm in de winter, en ze dempen omgevingsgeluid. En tegenwoordig opent en sluit u ze met het allergrootste gebruiksgemak en op afstand, dankzij de elektrische bediening, afstandsbediening en tijdklok. Zelfs aansluiten van de motor is niet meer nodig dankzij de solar uitvoering. Maak kennis met onze diverse soorten rolluiken. 

Troeven: 
 • Kwaliteitsvol maatwerk
• Uniek vergrendelingsmechanisme
• Multifunctioneel & groot gebruiksgemak
• Optioneel intelligente rolluiken op zonne-energie

Bolsius - Hoogstraten

Beste,

Zonet hebben jullie monteurs het laatste deel van onze bestelling komen plaatsen, de 2 laatste Solaise voorzet rolluiken, op een vlotte en deskundige wijze, hiervoor een dikke merci, vorig jaar hebben jullie een zonnescherm geplaatst waarvan we eveneens supertevreden zijn.

Walbers zal door ons zeker worden aanbevolen in onze wijde vriendenkring, vanaf je de showroom binnenkomt tot de plaatsing hadden we het gevoel dat de klant de aandacht krijgt bij walbers.

Met vriendelijke groeten,
Bolsius

Linda - Schilde

Al meer dan 35 jaar loopt het op wieltjes ....
Al meer dan 35 jaar loop het perfect recht....
Al meer dan 35 jaar kiezen mijn Ouders hoeveel buitenlicht ze in hun slaapkamer willen...
En nee ... 35 jaar geleden maakte ik nog niet hun raambekleding 
Al die jaren kunnen zij met licht en zicht spelen
dankzij de kwalitatieve voorzetrolluiken van Walbers!
Voor topkwaliteit slechts 1 adres...

Walbers woningafscherming te Beerse.

Ma maison
maatwerk & interieur

L. Herrewijn - Wuustwezel

Walbers

Plaatsing rolluiken en sierluiken is perfect verlopen. Duidelijke afspraken en zeer goede service. Vriendelijke verkopers en personeel. Kunnen de firma ten zeerste aanbevelen.

Mvg Ludo Herrewijn

Paul & Agnes - Merksplas

Mr. Walbers

Vorige vrijdag belden we voor een defect aan het rolluik van de garagepoort... Ze had er 13 jaar trouwe dienst opzitten. Ze stond half open...en het weekend stond voor de boeg! Nog dezelfde dag stak er een nieuwe as en motor. Hartelijk dank voor de goede en snelle service...

Vriendelijke groeten

Paul & Agnes

Ria & Walter - Rijkevorsel

Zeer tevreden met de door Walbers geplaatste rolluiken! En zo gefikst! 

Groetjes,
Ria en Walter 

Anouschka en Erik - Asse

Via deze weg wil ik iedereen bedanken van uw organisatie. De uitvoering en afwerking van het materiaal is perfect verlopen. Een pluim voor uw uitvoerende kracht, netjes en professioneel uitgevoerd. Als het goed is mag het ook gezegd worden, de dag van vandaag word een goede uitvoering als normaal beschouwd en een schouderklop wordt de dag van vandaag te weinig uitgevoerd. Met deze mag je trots zijn op uw team.

Ook U en uw administratieve medewerkers wil ik bedanken voor een correcte opvolging.
Dit is top en ik zou zeggen doe zo voort want dit maakt het verschil ten opzichte van andere bedrijven.

Met vriendelijke groeten , Anouchka & Erik

E.Meeuws - Lille

Vlotte plaatsing, goede afwerking. En zeer tevreden van onze voorzetrolluiken. Met de automatische timers moet je zelf niks meer doen. 's Morgens en 's avonds gaan de rolluiken vanzelf omhoog of omlaag! Superstil en nog mooi om te zien ook.

Zeer tevreden!

Familie Adams - Wens - Brecht

We willen jullie nogmaals bedanken voor de professionele service die jullie geleverd hebben: duidelijke uitleg in jullie winkel, de plaatsing van de rolluik was redelijk dringend voor ons … en ze werd de week van de bestelling dan ook al geplaatst, aangename dame om de afspraak voor opmeting vast te leggen, opmeten was de dag nadien al gepiept, de 2 plaatsers waren superfijne, professionele kerels, met een hart voor hun stiel (vergeet hen aub geen pluim te geven).  Jullie werden aanbevolen door mijn ouders … en daar hebben we zeker geen spijt van.

Kortom, als het goed is mag dat ook gezegd worden. Ere wie ere toekomt. Nogmaals bedankt.

Jim - Merksplas

Beste 

De nieuwe afstandsbediening is inmiddels een feit. Hiervoor vriendelijk bedankt voor de nuttige info die je mij verschafte.
Ook wil ik nog even vermelden dat ik zeer goed ontvangen en geholpen ben door uw dealer in Beerse met name Walbers. Ik ben een zeer tevreden klant.

Mvg Jim

Familie Pelckmans - Vosselaar

Geachte,

Vandaag hebben werknemers van Uw bedrijf bij ons rolluiken komen plaatsen en wil hierop positief reageren dat het goed is gedaan en netjes afgewerkt en dat ze volgens offerte alles hebben afgehandeld. Ik ken deze mensen niet en het is ook de eerste maal dat ik met de BVBA Walbers iets heb laten uitvoeren maar dit mag dan ook eens gezegd worden dat het goed was. Groeten en ik zal niet nalaten als ik nog iets dergelijks laat uitvoeren zeker bij jullie langs ga komen.

Pelckmans Harry

s