Terras-
overkapping

Robert - ...

TOP!

Bij deze willen we uw firma feliciteren met de uitstekende service die we hebben ondervonden. In het bijzonder de vriendelijke technieker die onmiddellijk het nodige heeft gedaan om het probleempje op te lossen.

Proficiat aan alle mensen van Walbers en warm aanbevolen bij vrienden en kennissen. Een goede service dat maakt het verschil, houden zo!

Dientje - Beerse

Beste Geert,

Het was een avontuur..., een mooi avontuur! We zijn heel blij met het eindresultaat. Bedankt aan het ganse team en onderaanneming Adriaensen Geert voor de accurate inzet!

Speciaal ook dank aan Bart en Stef van Walbers om evengoed werk te leveren!! Wij vergeten nooit wat je van een team allemaal leert met grappen en grollen en staan er nog van verbaasd hoe snel dit meesterwerk tot stand kwam! Het was niet alleen boeiend maar ook best gezellig! Knap werk mannen!!!!!

Super bedankt! Merci beaucoup! Thank you all sooo much! ...

Ann en Johan - Antwerpen

Geachte,

Met dit mailtje willen wij jullie laten weten bijzonder tevreden te zijn met de puike service en installeerdiensten van jullie bedrijf. Gisteren heeft Bart de overkapping geïnstalleerd, naar onze volle tevredenheid. Alles is keurig gegaan volgens planning en wij willen jullie dan ook hiervoor bedanken.

Met vriendelijke groet, Ann en Johan

Chris & Kurt - Turnhout

Geert,
Ondertussen is Greg van “The Cleaning Brothers” onze nieuwe overkapping komen reinigen en hij heeft dat heel secuur gedaan. Toen hij klaar was vroeg hij zelfs om nog eens te kijken of ik nog iets zag! Een zeer aangename kennismaking was dat. Jullie hoeven je dus op dat vlak geen zorgen te maken! Uitstekende service! Bedankt nog eens voor de goeie service na installatie, wat bij sommige firma’s al eens wat te wensen over laat, niet bij jullie!

Met vriendelijke groeten,

Chris & Kurt