Terras-
overkapping

Oost west, tuin best – met een terrasoverkapping

Jou en je familie optimaal laten genieten van het buitenleven, daar is het ons om te doen. Met een hapje en een drankje, beschut tegen wind, zon, regen of koude. Daarom hebben wij met de grootste toewijding de mooiste terrasoverkappingen voor jou uitgezocht. Minimalistisch, strak, romantisch of luxe design, eventueel met geïntegreerde verlichting, glazen zijwanden of een schuifdeur erbij… een terrasoverkapping op maat bekoort iedereen. Het is een natuurlijk verlengstuk van je woning, een flinke boost voor je levenscomfort. Ook voor jouw stijl en budget is er een terrasoverkapping. Living the good life, dat begint bij Walbers.

Troeven: Smaakvol design in je tuin, optimale outdoor beleving, vaste terrasoverkapping kan ook perfect als auto carport
Accessoires: verlichting, verwarming, ritzscreens, glasdaken…

Fam. Baeyens - Kasterlee

Beste,
Onlangs plaatsten jullie bij ons een terrasoverkapping van weinor.
Hierbij laten we jullie weten dat we zeer tevreden zijn over het resultaat.
De plaatsers zijn echt vriendelijke vakmensen.
We kregen vooraf ook voldoende info van iemand die duidelijk kennis van zaken had.
We zijn dan ook 200% tevreden en zouden zo terug voor walbers kiezen.
We hebben de juiste overkapping op de juiste plaats!
Mvg,
Fam. Baeyens
 

Robert - ...

TOP!

Bij deze willen we uw firma feliciteren met de uitstekende service die we hebben ondervonden. In het bijzonder de vriendelijke technieker die onmiddellijk het nodige heeft gedaan om het probleempje op te lossen.

Proficiat aan alle mensen van Walbers en warm aanbevolen bij vrienden en kennissen. Een goede service dat maakt het verschil, houden zo!

Dientje - Beerse

Beste Geert,

Het was een avontuur..., een mooi avontuur! We zijn heel blij met het eindresultaat. Bedankt aan het ganse team en onderaanneming Adriaensen Geert voor de accurate inzet!

Speciaal ook dank aan Bart en Stef van Walbers om evengoed werk te leveren!! Wij vergeten nooit wat je van een team allemaal leert met grappen en grollen en staan er nog van verbaasd hoe snel dit meesterwerk tot stand kwam! Het was niet alleen boeiend maar ook best gezellig! Knap werk mannen!!!!!

Super bedankt! Merci beaucoup! Thank you all sooo much! ...

Ann en Johan - Antwerpen

Geachte,

Met dit mailtje willen wij jullie laten weten bijzonder tevreden te zijn met de puike service en installeerdiensten van jullie bedrijf. Gisteren heeft Bart de overkapping geïnstalleerd, naar onze volle tevredenheid. Alles is keurig gegaan volgens planning en wij willen jullie dan ook hiervoor bedanken.

Met vriendelijke groet, Ann en Johan

Chris & Kurt - Turnhout

Geert,
Ondertussen is Greg van “The Cleaning Brothers” onze nieuwe overkapping komen reinigen en hij heeft dat heel secuur gedaan. Toen hij klaar was vroeg hij zelfs om nog eens te kijken of ik nog iets zag! Een zeer aangename kennismaking was dat. Jullie hoeven je dus op dat vlak geen zorgen te maken! Uitstekende service! Bedankt nog eens voor de goeie service na installatie, wat bij sommige firma’s al eens wat te wensen over laat, niet bij jullie!

Met vriendelijke groeten,

Chris & Kurt

 

s