Lichtkoepels

Hello daylight!

Wist u dat daglicht ons humeur positief beïnvloedt en zelfs de productiviteit kan bevorderen? Dat zijn nog eens redenen om een lichtkoepel te laten inbouwen. Lichtkoepels brengen 30 tot 50% extra (dag)licht binnen. Ze vormen een esthetische en duurzame afsluiting van openingen in het dak. Ideaal als u een binnenruimte heeft die te donker is, of als u een oude platen lichtkoepel, lichtstraat of glaskoepel wil vervangen. Bij Walbers zonweringen bent u aan het juiste adres voor lichtkoepels.

Troeven: strak design, maximale isolatie, gratis daglicht en frisse lucht, lichtkoepels in kunststof en glas.

Helen - Turnhout

Beste,

Bij deze willen we nog even melden dat wij heel tevreden zijn over het werk van jullie 'vak'mannen. Perfect afgewerkt, netjes opgeruimd en fijn gezelschap. Bedank ze nog maar eens voor het geleverde werk!

Met vriendelijke groeten, Helen.

Joris - Deurne

Bij deze zouden wij jullie willen bedanken voor het plaatsen van onze koepels en raam. Wij zijn ZEER tevreden over het gepresteerde werk, materiaal en de werkmannen. Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij kennissen en vrienden.

Alles wat ons bij de verkoop is verteld,is ook nagekomen en dus zullen wij met plezier onze factuur betalen.

Besauw - Vosselaar

Hallo Geert,
Dank u wel voor de goede service. Ik zal jullie zeker promoten als ik vraag krijg naar de producten die jullie verkopen en de goede service die jullie bieden. Nogmaals dank.

Met vriendelijke groeten,
Dirk

s