Sectionaal poorten

Een sectionaalpoort, de kers op uw garage

Wat zou een garage zijn zonder een goede garagepoort? Lang leve de automatische sectionaal poort, de kers op uw garage. Sectionaalpoorten zijn duurzaam, ze isoleren, houden uw huis en wagen veilig én ze zijn beschikbaar in diverse afwerkingen. De vorm van de garagepoortopening maakt trouwens niks uit. Onze sectionale poorten passen bij iedere opening: vierkant, met afgesneden randen, in boogvorm of afgerond. Nog een weetje: een sectionale poort opent zich quasi volledig verticaal. Handig, die nuttige ruimte in uw garage. Vraag onze prijs!

Troeven: Voor iedere bouwstijl, rondom afgedicht, grotere doorrijbreedte, thermisch isolerend effect.

Erik - Vosselaar

Beste,

De poort is gisteren geplaatst. Ik kan / wil u meedelen dat: De plaatsing correct en professioneel is uitgevoerd. Een dikke duim voor de plaatser, in zeer koude omstandigheden. Voor zover ik kan zien en beoordelen zijn de materialen van zeer goede kwaliteit.

Alvast bedankt en vele groeten van een tevreden klant.

Podevyn - Ranst

Geachte heer,

Uw technieker is gisteren langs geweest. Hij heeft met zorg de hoekverbindingen gereinigd en opnieuw gekleurd. Wij zijn tevreden met het resultaat en houden eraan u te danken voor de service en betoonde klantvriendelijkheid.

Als het goed is mag het ook eens gezegd worden nietwaar.

Met vriendelelijke groeten,

Podevyn-Huygen

Daniel - Weerde

Aan de firma Walbers.

Maandag 17 februari zijn jullie medewerkers een poort en luiken komen plaatsen. Wij waren enorm verrast van de positieve ingesteldheid van die medewerkers. Niets was te veel en alles is professioneel geplaatst en tot in de puntjes afgewerkt. Langs deze weg willen we jullie allemaal bedanken voor het goed gevoel en prachtige service vanaf de keuze tot en met de plaatsing. Als het goed is, moet het ook gezegd worden, vinden wij toch. :-)

Beste groeten Fam. Vanheerswijnghels

s