Een glazen schuifwand is meer dan plezant

Voor knusse hoekjes, zomerwind, tuinplezier in het najaar… met Verano glaswanden en Weinor glazen schuifwanden wordt alles plezant. Een glaswand is uw bescherming tegen weer en wind. Door de lage opstap, goede afdichting en vrije afwatering is dit glazen systeem in veel situaties toe te passen. Denk aan het afsluiten van balkons, terrasoverkappingen, lamellendaken en ruimtes binnenshuis. Voor elk type woning en ieder budget een glaswand, daarvoor doen we het. Laat u adviseren door Walbers!

Voordelen:

  • Vergroot uw leefruimte
  • Aanvullende opties mogelijk
  • Extra beschutting voor terras of balkon
  • Geheel of gedeeltelijk openschuifbaar 

Onze producten

Beschutting door glaswand

Een beschutte glazen ruimte met glaswanden aan uw woning, daar heeft iedereen baat bij. Gedaan met te veel wind onder het terras en opstapelende, afgewaaide blaadjes die zich op uw balkon ophopen. Want die worden door een glaswand tegengehouden. Of uw poolhouse stijlvol afsluiten van regen, wind en vuil. Ook daar zijn glas- en schuifwanden op hun best. Het neusje van de zalm als het op beschutting aankomt.

Glaswand mét opties

Een glaswand is een esthetische afsluiting van een bestaande of nieuwe buitenruimte en kan van alle gemakken worden voorzien. Neem nu een luxe meeneemfunctie. Door een ingebouwde meenemer zijn alle glazen panelen aan elkaar verbonden, waardoor bij het openen en sluiten de panelen automatisch mee bewegen.

Schuiven en parkeren maar, die glaselementen

En het allermooiste is: bij glaswanden heeft u de controle in handen. U bepaalt welk deel van de terrasoverkapping afgesloten is en welk deel open. Soms is het inderdaad prettig om eens in de volle zon / buitenlucht te kunnen zitten. Die flexibiliteit van schuivende glaselementen, die is goud waard. De glazen panelen kunnen als een pakketje worden ingeschoven, zodat een grote en brede doorgang ontstaat.

s