Een teder lichtspel door het lamellendak

U overweegt een terrasoverkapping met lamellendak? Dat belooft! Want uiteraard geniet u van bescherming en beschutting, maar wat een lichtspel! Met een lamellendak als terrasoverkapping bepaalt u namelijk zelf de lichtinval op het terras. Goed  voor uw gemoed, zeg maar. Meer nog: van uw terrasoverkapping met Renson lamellendak kan u een pergola of tuinkamer maken door glaswanden of screens te plaatsen. En wat extra LED-verlichting kan voor aanvullende sfeer zorgen.

Voordelen:

  • Bepaal zelf uw lichtinval
  • Windvaste terrasoverkapping
  • Gepersonaliseerde overkapping
  • Verschillende kleurcombinaties mogelijk

Ontdek hier de Renson lamellendaken:

Windvaste terrasoverkapping met lamellen

We stellen u graag voor: Ellice, Algarve, Algarve Aero, Camargue of Camargue Skye van Renson met kantelbare aluminium lamellen. Deze overkapping bestaat uit geëxtrudeerde aluminium lamellen. Deze kunnen draaien om zonwering en ventilatie te regelen in functie van de behoeften. De bediening gebeurt eenvoudig met een Somfy handzender. In gesloten toestand is de terrasoverkapping met lamellen waterwerend. Via geïntegreerde watergeleidingskanalen wordt het water naar de kolommen afgevoerd. Deze waterafvoer werkt ook bij het opendraaien van de lamellen na een regenbui, zodat uw tuinmeubilair op het terras beschermd blijft. Klinkt goed, niet?

Tuinkamer voor elk seizoen

Het leven in uw tuin was nog nooit zo gezellig. Als het ‘s avonds donker wordt, schakelt u de geïntegreerde verlichting aan. De keuze voor koud of warm licht laat toe om de door u gewenste sfeer en uitstraling te creëren. Ook als het kouder wordt, blijft u gewoon buiten genieten. Hiervoor kunnen verwarmingselementen voorzien worden. De stralingswarmte zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling binnen de ruimte met een minimum aan warmteverlies. Zelfs uw geliefkoosde muziek weerklinkt zonder probleem op uw terras dankzij de geïntegreerde flat panel speakers indien optioneel gekozen. 

Personaliseer uw overkapping

Door het toevoegen van zijelementen aan uw overkapping ontstaan eindeloze personalisatiemogelijkheden. Neergelaten windvaste, gemotoriseerde screens zorgen voor een beschermende cocon. In open stand zijn de screens onzichtbaar en ook de motoren zijn compleet weggewerkt in de structuur. U kunt ook opteren voor glazen schuifwanden. Ook elegante schuifpanelen met windvaste canvas screendoeken of houten lamellen behoren tot de mogelijkheid. Want hout is helemaal terug van weggeweest en perfect combineerbaar voor uw terrasoverkapping met lamellendak. Nu is het aan u: kom kiezen, en geniet!