Het comfort van uw klanten naar een hoger niveau tillen

Als professional in de bouwsector bent u steeds op zoek naar de beste materialen en de best mogelijke afwerking voor uw klanten. Projectleiders streven er immers naar om een woning af te leveren zodat hun klanten kunnen genieten van optimaal comfort in en rondom het huis. Door in te zetten op betrouwbare en effectieve zonwering, tilt u sleutel-op-de-deur afleveringen of andere woonprojecten tot een hoger niveau.

Welkom bij Walbers, waar we u adviseren in zonwering, comfort en energie-efficiëntie van residentiële projecten. 

Samenwerken met Walbers voor professionele zonwering - onze aanpak

Uw comfort is onze zorg, dat is waar we bij Walbers voor staan. Maar ook het comfort van uw klanten is onze zorg. 

Als familiebedrijf zijn wij dagdagelijks bezig om wonen zo aangenaam mogelijk te maken. Dat doen we door hoogwaardige producten te bieden, u door onze adviseurs te laten begeleiden, de volledige installatie te verzorgen en door steeds optimale service te bieden, ook na plaatsing. 

Ons doel? Ervoor zorgen dat u ook aan uw klanten optimale service en advies kan bieden op vlak van zonwering, screens, lamellendaken, terrasoverkappingen, ramen en deuren en meer. In onze toonzaal ontdekt u realistische opstellingen en geniet u van advies over de nieuwste trends in zonwering en comfortabel wonen. Deze kan u dan vervolgens met een gerust gevoel doorgeven aan uw klanten. 

Optimaal comfort bieden bij de afwerking van uw projecten

Bij het afleveren van sleutel-op-de-deur woningen hebben uw klanten een aantal dingen te kiezen, denk bijvoorbeeld aan keuken en badkamer, maar ook aan ramen en deuren, luiken en zelfs sectionale poorten. Als projectleider is het belangrijk dat u uw klanten hierin kan adviseren. Daarnaast wilt u kunnen garanderen dat de gebruikte producten en opstellingen van goede kwaliteit zijn. 

Maar buiten de gewone afwerking van een residentieel project, kan u altijd nog een stapje verder gaan. Misschien zijn uw klanten wel geïnteresseerd in (elektrische of automatische) rolluiken op maat van hun woning? Of willen ze graag screens in de leefruimte om laaghangende zon en hitte buiten te houden?

Laten uw klanten hun woning meteen ook afwerken met zaken zoals een terras of een aangelegde tuin. Dan kan u hen helpen bij het vinden van de beste producten voor optimaal comfort. Denk aan een terrasoverkapping, al dan niet met glaswanden, een lamellendak bij een modern nieuwbouwproject of knikarmscherm om het terras koel te houden. 

Bij Walbers vindt u alles om uw klanten te verzekeren van een comfortabele woning, vanaf de dag dat ze de sleutel in handen krijgen. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Interesse in een samenwerking met Walbers? Of meer weten over onze merken en producten? Neem vrijblijvend contact op of kom langs in onze toonzaal. 

Interesse?

Maak snel een afspraak of kom langs in onze toonzaal
Bisschopslaan 100, 2340 Beerse

Bedrijfsgegevens

  • BTW BE 0428 573 219
  • RPR: Antwerpen
  • Afdeling: Turnhout
  • Reg. Nr. Aannemer: 428/573/219-022011
s