Rolluiken vakkundig inbouwen?

Het oog wil ook wat, en inbouwrolluiken zijn precies daarop bedacht! Die plaatsen we achter de gevel, mooi geïntegreerd in de muur. We vervangen uw oude rolluikbladen door beter isolerende types in pvc of aluminium van Deceuninck. Een mooi extraatje: inbouwrolluiken kunnen we ook voor u motoriseren. 

Voordelen: 
 
• Hoge kleur- en vormvastheid
• Licht materiaal: makkelijk op te tillen
• Motorisatie mogelijk
• Onderhoudsvriendelijk
• Energiebesparend: isolerende functie

Inbouwrolluiken: they have it all

Inbouwrolluiken worden in een uitsparing boven de deur- of raamopening geplaatst, en ze zijn aan de buitenkant bijna niet zichtbaar. Binnen werken we alles netjes af, met de geleiders en lamellen van hoogwaardig aluminium. De inbouwkast voorzien we tevens van extra isolatie door middel van een kunststofplaat of minerale wol. 

Elektrisch bedieningscomfort

Nog een extraatje: een fluisterstille, onzichtbaar weggewerkte elektromotor die het werk voor u doet. Gedaan met het optrekken van zware rolluiken! Met één afstandsbediening bestuurt u één of meerdere rolluiken, tegelijk of individueel. Easy peasy.

Isolatie

Met inbouwrolluiken houdt u het in de zomer binnen lekker koel. In de winter vormen de rolluiken een bijkomende bescherming tegen regen, wind en kou. Het rolluikblad fungeert dan als extra isolerend deken, met als bijkomend voordeel een lagere energiefactuur.

Geluidshinder leidt tot stress en is een externe factor die we zoveel mogelijk uit onze woning willen weren. Rolluiken houden het lawaai buiten en creëren een oase van rust.

s