Controle over licht

Fixscreen houdt de zonnestralen tegen voordat ze in contact komen met de glasoppervlaktes. Er is geen kans op verblinding of onaangename reflecties. Toch verlies je het visuele contact met de omgeving niet. Het uitzicht naar buiten is belangrijk en wordt gerespecteerd. Afhankelijk van het gekozen type doek zijn verschillende waarden m.b.t. lichtdoorlatendheid mogelijk.

Grootse oplossingen voor de grootste ramen

Dankzij een ingenieus ritssysteem zit het doek in elke positie windvast en is het doek insectenwerend in gesloten positie. Het is een eenvoudig principe waarbij het zonwerende doek voorzien is van een speciale afboording met rits. Op die manier zit het geheel stevig gevat in de beide zijgeleiders. De gepatenteerde Connect& Go fiche bij Fixscreen 150 evo garandeert een snelle, veilige montage en demontage van het doekbuispakket. De Fixscreen 150 evo is geschikt voor grote afmetingen en zorgt bovendien ook voor een discrete integratie door de intrekbare onderlat.

Perfect toepasbaar op overkappingen en grote ramen

Fixscreen® 100 EVO Slim (F) is perfect te combineren met onze Algarve® terrasoverkapping of een bestaande terrasoverkapping of te plaatsen in een veranda.

Fixscreen® 100EVO Slim (F) is ontwikkeld voor afmetingen tot 4,50 m breed en 2,80 m (F) hoog of afmetingen van 3,00 m breed en 3,50 m hoog. Dit alles met een beperkte inbouwdiepte in de spouw.