Een zee van (garage)ruimte dankzij een sectionaal poort

Kiezen voor een sectionaal poort is kiezen voor ruimte. Een sectionale garagedeur draait in tegenstelling tot een kanteldeur niet naar buiten. Kwestie van de plaats in uw garage tot de laatste centimeter te benutten. Uiteraard kiest u ook voor schoonheid en comfort. Met de Verano sectionaalpoorten op maat zit dat allemaal snor. De garagedeuren zijn een aanwinst voor uw huis en voor iedere stijl. Van een klassieke sectionaalpoort tot een exclusief en eigentijds design… bij Walbers weten we wat u nodig heeft.

Voordelen:

  • Weer- en drukbestendig
  • Voorzien van Somfy motor en bedieningen
  • Hoge warmte isolatiewaarde van U=0,84 W/ m2K per paneel
  • Obstakeldetectie, veerbreukbeveiliging, optilbeveiliging

Diversiteit qua modellen

Als u uw sectionaalpoort komt kiezen, zal u versteld staan van de eindeloze uitvoeringen en kleuropties. Ieder paneel heeft een unieke sfeer, uitstraling en profilering. De panelen zijn echter in iedere gewenste RAL-kleur te bestellen. Tevens is het mogelijk om uw garagedeur een hout-look te geven door renolit folie toe te passen.

Veiligheid door sectionaal poort

Met onze sectionaalpoorten zit u er trouwens superveilig bij. De garagedeuren zijn daarom standaard voorzien van vingerknelbeveiliging en veerbreukbeveiliging. Een elektrische garagedeur is daarnaast standaard voorzien van optilbeveiliging en obstakeldetectie. De garagedeuren voldoen aan de meest recente veiligheidsnormen. Elke poort met motor bevat:

  • Vingerknelbeveiliging
  • Veerbreukbeveiliging
  • Optilbeveiliging
  • Obstakeldetectie

Isolerend voor elk klimaat

De dubbelwandige panelen met een dikte van 40 mm zijn opgevuld met CFK-vrij Polyurethaanschuim. De sectionaalpoorten bieden daardoor de hoge warmte isolatiewaarde van U=0,84 W/ m2K per paneel. De garagedeuren zijn aan de onder-, zij- en bovenkant voorzien van afdichtingsstrippen van hoogwaardige EPDM. Of het nu regent, stormt, hagelt of sneeuwt, uw garagedeur is altijd dicht.

Service & onderhoud

Wist u dat een garagedeur een levensduur van minimaal 22 jaar heeft bij een gemiddelde van 4 openingen per dag? Dat is echt de MAX. Echter, een regelmatig technisch onderhoud kan de levensduur van uw garagepoort verlengen. Een vakkundig onderhoud door ons team is mogelijk op aanvraag. Voor de reiniging van uw poortblad hebben we de beste producten geselecteerd uit het milieuvriendelijke en veilige onderhoudsgamma van Novatio.

s