Knikarmschermen

Wat is het voordeel van een knikarmscherm? U geniet beschermd van de zon op uw terras, uw meubels verkleuren niet en het blijft binnen ook aangenaam van temperatuur. Wij monteren professioneel uw elektrisch knikarmscherm. Er zijn vele modellen mogelijk. 

Knikarmschermen bieden veel voordelen voor uw woning en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen.

  • Schaduw beheerbaar via luifel
  • Volledig op maat gemaakt
  • Bescherming tegen UV-stralen
  • Kleurbehoud van het doek doorheen de jaren
  • Automatisatie van uw luifel mogelijk

Onze producten

Schaduw door zonnescherm

Wat is het voordeel van een knikarmscherm? Zonneschermen laten u optimaal genieten van het buitenseizoen. U geniet onder uw luifel nog steeds van de zon, maar dan in de schaduw. Het blijft lang warm onder uw knikarmscherm vanwege de beschutting, uw meubels verkleuren niet en het blijft binnen ook aangenaam van temperatuur. Kortom: alleen maar extra genieten van alle zonnige voordelen van een zonnescherm!

Knikarmscherm op maat

Geen situatie is onmogelijk. Alle zonneschermen worden namelijk op maat gemaakt, zodat uw zonwering aan het terras perfect past bij de uitstraling van uw huis en tuin. Zo geniet u niet alleen van beschutting maar fleurt u uw huis en tuin ook op!

Een knap staaltje zonwering

De doekenleverancier Dickson garandeert u jarenlang een heel goede bescherming tegen uv-stralen, warmte, licht en weersomstandigheden. Dankzij de in de massa geverfde acrylvezel, Sunacryl, en de speciale nabehandeling met Cleangard voor buitenzonwering, houdt de stof jarenlang dezelfde kleur en heeft hij een goede weerstand tegen water, vlekken en scheuren.

Automatisatie van uw luifel

Onze elektrisch knikarmscherm opent en sluit u eenvoudig en met een afstandsbediening, smartphone of tablet. Zet uw zonweringen in enkele seconden precies in de juiste stand, voor een ideale balans tussen zon en schaduw op uw terras. De windsensor trekt automatisch uw zonwering en zonnescherm in wanneer harde windstoten worden gedetecteerd, voor een optimale bescherming van uw knikarmscherm. Overweeg een zonnesensor. Uw zonwering gaat automatisch omlaag na een ingestelde lichtmeting en tijd waardoor uw woonkamer prettig koel blijft.