Uit de zon, uit het zicht

Uw terrascomfort vergroten, daar zijn we goed in bij Walbers! Elke minuut die u langer buiten kan doorbrengen telt, en betrouwbare bescherming aan alle zijden is een flinke meerwaarde. Terrasschermen van Weinor en Verano zijn dan de MAX. Zo’n vrijstaand en windstabiel terrasscherm met een textieldoek zorgt voor beschutting, schaduw en privacy waar u wil. Ook een goed alternatief voor gebouwen waar geen zonnescherm aan gemonteerd kan worden.

Voordelen:

  • Bescherming tegen zon en zicht
  • Verticale en horizontale zonwering
  • Automatische zonneschermen mogelijk
  • Grote overspanningen mogelijk

Onze producten

Maximale kleurzekerheid

Meer dan 180 verschillende kleuren waaruit u kan kiezen voor uw terrasschermen: daar zit uw voorkeur zeker tussen. Stuk voor stuk kleuren die perfect samengaan met de aanwezige architectuur. Kies uit een rijkdom aan hoogwaardige kleuren.

  • 47 standaard RAL-framekleuren, zijdeglans voor weinor
  • Krasvaste en resistente trendkleuren met fraaie structuurlook
  • Meer dan 150 speciale RAL-kleuren

Prachtige stoffen

Dankzij de speciale zonwerende doeken biedt een terrasscherm de perfecte bescherming. U heeft ruime keuze uit de collectie doeken die naast zonwerend ook waterdicht zijn.

Met zo’n vrijstaand terrasscherm en stevige doek ontsnapt u aan de stress van alledag. U creëert een terras op een mooi en verborgen plekje in de tuin. Weg van het alledaagse leven en toch voorzien van alle gemakken.

Beschutting & Schaduw

Terrasschermen zorgen voor beschutting en schaduw waar en wanneer u dat wilt. Uiteraard is het ook mogelijk om heerlijk van de zon te genieten. De meeste terrasschermen in ons assortiment hebben de mogelijkheid het scherm handmatig of elektrisch te openen. Zo bepaalt u zelf wanneer u de zon op uw huid wilt voelen en wanneer u wilt genieten van de schaduw. En uw privacy langs de zijkant, die heeft u ook volledig in de hand. Verticaal of horizontaal… kom de veelzijdigheid van terrasschermen ontdekken in onze toonzaal in Beerse.

s