Terrasschermen

Een vrijstaand terrasscherm met een textieldoek zorgt voor beschutting en schaduw waar en wanneer u dat wilt.  Deze constructie kan grote overspanningen aan en is windstabiel. Een goed alternatief voor gebouwen waar geen zonnescherm aan gemonteerd kan worden.

Een vrijstaand terrasscherm met een textieldoek biedt veel voordelen voor uw woning.

  • Schaduwrijke beschutting
  • Verkrijgbaar in 180 verschillende kleuren
  • Verticale en horizontale zonwering
  • Automatische zonneschermen mogelijk

Onze producten

Een vrijstaand terrasscherm

Met een vrijstaand terrasscherm ontsnapt u aan de stress van alledag. U creëert een terras op een mooi en verborgen plekje in de tuin. Weg van het alledaagse leven en toch voorzien van alle gemakken.

Prachtige stoffen

Dankzij de speciale zonwerende doeken of lamellen biedt een terrasscherm de perfecte bescherming. U heeft ruime keuze uit de collectie doeken die naast zonwerend ook waterdicht zijn.

Beschutting & Schaduw

De terrasschermen van zorgen voor beschutting en schaduw waar en wanneer u dat wilt. Uiteraard is het ook mogelijk om heerlijk van de zon te genieten. De meeste terrasschermen in ons assortiment hebben de mogelijkheid het scherm handmatig of elektrisch te openen. Zo bepaalt u zelf wanneer u de zon op uw huid wilt voelen en wanneer u wilt genieten van de schaduw.