Cool blijven

Heerlijk op uw gemak in uw veranda. Beproefde bescherming tegen hitte. Altijd controle over warmte en lichtinval: het is aan u en uw verandazonwering. U bepaalt, dankzij uw elektrische zonwering bovenop uw veranda, serre of terrasoverkapping. Onaangename temperaturen op uw favoriete plekje behoren dan ook tot het verleden. Het buitenleven lacht u toe en u zal versteld staan van het ruime aanbod aan verandazonwering van Verano en Weinor bij Walbers. Kom op ontdekking!

Voordelen:

  • Aangename temperaturen heel het jaar door
  • Optimale bescherming tegen UV-straling
  • Bestand tegen water, vlekken & scheuren
  • Ook geschikt voor brede veranda’s

Onze producten

Topactuele frame- en doekkleuren

De juiste kleur voor uw verandazonwering… zou kunnen dat u last krijgt van keuzestress. Want het aanbod is groot, maar onze service om u te adviseren is dat ook. Met topactuele kleuren komen we tegemoet aan elke gewenste stijl. Kleurechtheid en gelijke glansgraad gegarandeerd.

Afhankelijk van de weefseldichtheid en de kleur van het doek worden zonnestralen weerkaatst, opgenomen en doorgeven zodra deze het zonwerende doek raken.

Doeken zonwering

Welke bescherming bieden de verandadoeken? De doekenleverancier Dickson garandeert u jarenlang een heel goede bescherming tegen uv-stralen, warmte, licht en weersomstandigheden. Lichtere doeken bieden een minimale UV-bescherming van 95% en donkere doeken kunnen tot wel 100% UV-bescherming bieden. Zonwerende doeken verminderen daarnaast de kans op een verblindingseffect dat kan optreden door een te grote lichtintensiteit.

Automatisatie verandazonwering

Een elektrische zonwering of automatisatie verandazonwering is pure verwennerij. U opent en sluit ze eenvoudig met een afstandsbediening, smartphone of tablet. Zet uw zonweringen in enkele seconden precies in de juiste stand, voor een ideale balans tussen zon en schaduw op uw terras. De windsensor trekt automatisch uw zonwering en zonnescherm in wanneer harde windstoten worden gedetecteerd, voor een optimale bescherming van uw systeem. Een slim extraatje: een zonnesensor. Uw zonwering gaat automatisch omlaag na een ingestelde lichtmeting en tijd waardoor uw woonkamer prettig koel blijft. Klinkt dat goed? Kom eens langs!