Verandazonwering

Wat voordeel heeft een elektrische zonwering bovenop een veranda? Met een zonwering bepaalt u zelf de warmte en lichtval in uw veranda, serre of terrasoverkapping. Onaangename temperaturen in uw veranda behoren dan ook tot het verleden.

Een verandazonwering biedt veel voordelen voor uw woning en verkrijgbaar in verschillende modellen en stijlen.

  • Aangename temperaturen heel het jaar door
  • Optimale bescherming tegen UV-straling
  • Weerstand tegen water, vlekken & scheuren
  • Elektrische zonneschermen mogelijk

Onze producten

Kleurige verandazonwering

Zijn de doeken van hoogstaande kwaliteit? De zonwerende doeken zijn van hoge kwaliteit en bieden optimale bescherming tegen warmte en UV-straling. Zo geniet u zonder zorgen van uw verandazonwering!

Een verandazonwering op maat

Geen situatie is onmogelijk. Alle verandazonweringen worden namelijk op maat gemaakt, zodat uw zonnescherm perfect past bij de uitstraling van uw huis en tuin. Zo geniet u niet alleen van beschutting maar fleurt u uw huis en tuin ook op!

Doeken zonwering

Welke bescherming biedt men voor de doeken? De doekenleverancier Dickson garandeert u jarenlang een heel goede bescherming tegen uv-stralen, warmte, licht en weersomstandigheden. Dankzij de in de massa geverfde acrylvezel, Sunacryl, en de speciale nabehandeling met Cleangard voor buitenzonwering, houdt de stof jarenlang dezelfde kleur en heeft hij een goede weerstand tegen water, vlekken en scheuren.

Automatisatie verandazonwering

Hoe bedien ik een zonwering op mijn veranda? Onze elektrische zonneschermen opent en sluit u eenvoudig en met een afstandsbediening, smartphone of tablet. Zet uw zonweringen in enkele seconden precies in de juiste stand, voor een ideale balans tussen zon en schaduw op uw terras. De windsensor trekt automatisch uw zonwering en zonnescherm in wanneer harde windstoten worden gedetecteerd, voor een optimale bescherming van uw systeem. Overweeg een zonnesensor. Uw zonwering gaat automatisch omlaag na een ingestelde lichtmeting en tijd waardoor uw woonkamer prettig koel blijft.