De dag van vandaag is het allemaal al duur genoeg, dat is voor iedereen zo.
Maar toch kunnen we het dan ook weer niet laten om onszelf lekker in de watten te leggen. En terecht!

Zie je het al voor je? Jouw ideale terrasoverkapping (of deze nu vast is of met kantelbare lamellen is, dat laten we aan jouw over) met àlles er op en er aan!
Screens voor de laaghangende zon, een glazen- of houten schuifwand om de frisse bries tegen te houden, oh ja en een verwarming om het nog extra lekker warm en gezellig te maken.
Daar hoort dan nog wat verlichting bij, toch?

Absoluut, dit klinkt zeker als een mooi totaal plaatje. Maar helaas is het niet altijd mogelijk om dit allemaal samen, in 1 keer, te voorzien. Logisch! Maar ook geen ramp want je kan perfect stap voor stap richting jouw droom overkapping werken.
Iets van Rome en 1 dag?

Begin eerst met de overkapping, da’s al een goed begin. En wanneer je hier graag verlichting bij wenst, kan dit wél best meteen van in het begin doorgegeven worden. Zo word de ledverlichting mooi geïntegreerd in de balken van jouw overkapping.

Maar wist je dat screens, schuifwanden en verwarming perfect achteraf onder uw overkapping kunnen geplaatst worden? Ideaal toch! Zo kan je altijd een upgrade geven wanneer je maar wil.
Creëer de overkapping van uw dromen, op uw eigen tempo en voeg toe tot jouw totale plaatje compleet is.

En intussen tijd? Staan onze collega’s klaar voor u, mét een koffietje en advies, wanneer het nodig is.
Samen gaan we voor jouw droomplaatje, jouw droom terrasoverkapping.

Uw comfort is onze zorg.

s