Vrijdag 18 november; de weersvoorspellingen zagen er niet goed uit dus kwam iedereen goed gepakt en gezakt aan. Voorzien van een regenjas, reserve kledij én schoeisel.

Gelukkig kwam alsnog het zonnetje erdoor en konden we genieten van het ontvangst te Lilse Bergen met een zéér uitgebreid assortiment aan broodjes, koffiekoekjes en cava. Klaar voor de eerste activiteit!

Casa De Papel: Daarvoor werden we opgesplitst in 3 ploegen en aan elkaar vastgemaakt. Uiteindelijk kon elke ploeg binnen de tijd het geld naar de safehouse brengen. En kon er geen zichtbare foefelarij vastgesteld worden 😉
De winnaars werden beloond met een fles Cava. (En de verliezers ook. 😊)
Klaar voor de lunch!

Daarna reden we door naar Brouwerij het Nest. Daar kregen we een rondleiding, we kregen het levensverhaal te horen van de mensen achter ‘het Nest’ en ook was er een degustatiemoment voorzien. Hier kregen we ook de mogelijkheid om wat biertjes te kopen, wat duidelijk in de smaak viel. 😊

Als afsluiter zijn we doorgegaan naar het Keizershof, waar we konden genieten van een zéér uitgebreide tapas schotel.
Frank en Geert werden daar ook getrakteerd op iets speciaals: een tshirt met de opdruk “Ik ben de trotse baas van de grappigste, leukste en beste werknemers. (en ja, dit heb ik van hen gekregen). Wat voor enige emotie zorgde.
Trots hielden ze de tshirts voor de ganse avond aan. En is het team, met z’n alle, nog een stapje gaan zetten in Turnhout.

s