Wilt u nog meer genieten van uw woning en de ruimte errond? Ontdek alles voor een rijker buitenleven bij Walbers in Beerse. 

Al 40 jaar biedt Walbers uiteenlopende kwalitatieve productlijnen, uiteraard met de nodige service, om uw comfort te verbeteren. Denk aan zonweringen zoals screens, luiken en terrasoverkappingen, lamellendaken... Anderzijds bieden we alles om meer daglicht in uw woning te brengen, van lichtkoepels en ramen tot glaswanden voor terrassen en veranda's. 

Ontdek hoe we met onze expertise ervoor zorgen dat u als particulier jarenlang kan genieten van functionele en esthetische toevoegingen aan uw woning. 

Wat kan u als particulier van onze werkwijze verwachten?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verwelkomen we u graag in onze toonzaal in Beerse. Onze adviseurs helpen u graag met al uw vragen en zorgen voor toelichting van ons productaanbod. Op die manier kunnen we samen de best mogelijke oplossing vinden voor uw wensen. Weet u al goed waarnaar u op zoek bent? Zorg er dan voor dat u de indicatieve afmetingen bij de hand hebt. Kiest u vervolgens voor Walbers als partner voor de aankoop en installatie van bijvoorbeeld zonwering? Dan stellen we een offerte voor u op. 

In een volgende fase komt onze deskundige langs voor de opmetingen en technische details. We kunnen nu overgaan tot een aangepaste offerte of een orderbevestiging. Van zodra het nodige materiaal bij ons beschikbaar is, maken we een afspraak voor de plaatsing van uw product. 

Ten slotte is het aan u; volop genieten van uw buitenruimte. Treedt er toch een probleem op met uw product? Walbers zorgt voor de (na)service die u nodig heeft. 

s