Geef de zon geen kans

Ritzscreens® zijn aan de zijkanten volledig vastgeritst in de  geleiders. Dit maakt dat Ritzscreens® volledig windvast zijn. Dit zorgt ervoor dat het screendoek strak gespannen staat, wat resulteert in een nette afwerking. Er kunnen geen kieren ontstaan tussen het screendoek en de geleider, hierdoor krijgen zonlicht en insecten geen kans om binnen te dringen. 

Licht- en warmteregeling

Een tekort aan daglicht heef effect op ons humeur en onze gezondheid, maar een overvloed aan zon- en daglicht kan weer schadelijk zijn. De oplossing is eenvoudig: zorg voor goede zonwering, bijvoorbeeld in de vorm van ritzscreens®.
De doekcollectie Metro Colors is speciaal ontwikkeld om ritzscreens® zo e ffectief mogelijk licht en warmte te laten reguleren. Afhankelijk van de weefseldichtheid en de kleur van het doek worden zonnestralen weerkaatst, opgenomen en doorgeven zodra deze het zonwerende doek raken. Lichtere doeken bieden een minimale UV-bescherming van 95% en donkere doeken kunnen tot wel 100% UV-bescherming bieden. De doeken in de Metro Colors zorgen daarnaast voor een goed zicht naar buiten, minder inkijk naar binnen, minder vervelende schitteringen en een optimale venti - latie zonder insectenoverlast.

Uitgebreide doekcollectie voor uw ritzscreen

De doekcollectie Metro Colors is speciaal ontwikkeld om ritzscreens® zo effectief mogelijk licht en warmte te laten reguleren. Afhankelijk van de weefseldichtheid en de kleur van het doek worden zonnestralen weerkaatst, opgenomen en doorgeven zodra deze het zonwerende doek raken. Lichtere doeken bieden een minimale UV-bescherming van 95% en donkere doeken kunnen tot wel 100% UV-bescherming bieden. De doeken in de Metro Colors zorgen daarnaast voor een goed zicht naar buiten, minder inkijk naar binnen, minder vervelende schitteringen en een optimale ventilatie zonder insectenoverlast.

5 jaar garantie op uw ritzscreens

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze zip screens, daarom ontvang je maar liefst vijf jaar garantie op jouw ritsscreens.