Verrassend knappe Verano screens

De hitte en zon buiten houden is één zaak, in alle rust en stijl genieten van uw privacy is nog net iets anders. Een Verano screen scoort over de ganse lijn. Door de speciale stof is het voor u mogelijk om overdag van binnen naar buiten te kijken. Ook niet onbelangrijk: een Verano screen is zeer stabiel, windvast en neemt geen ruimte in. De screens zijn verkrijgbaar in diverse modellen en afmetingen. Verano screens zijn ook mogelijk op zonnepanelen. Dankzij het compacte zonnepaneel aan de voorzijde op de kast, wordt de ingebouwde accu gevoed en het screen volledig draadloos aangestuurd.

Voordelen:

  • Zonwerend

  • Automatisatie mogelijk

  • Windvast in elke positie

  • Strak en rimpelloos doek

  • TÜV-certificering: certificaat voor veiligheid

Extra informatie

Voor iedereen een passend Verano screen

Standaard screens (V585, V595 en V595R)
Een standaard screen van Verano is een effectief en prijsvriendelijk basismodel. Bij een standaard screen glijdt het doek tussen twee geleiders naar beneden. Het typenummer van het screen hangt samen met de afmeting van de bovenbak. Hoe groter de bovenbak, hoe hoger en breder de maximale afmeting van het doek kan zijn. De screentypes V540, V585 en V595 kunnen worden uitgevoerd met een schuine of vierkante bovenbak. De V595R heeft een prachtige ronde bovenbak.

Ritz screens (V540, V599, V599 XL en V599R)
Ritz screens zitten over de volledige zijkanten vastgeritst in de geleiders. Het resultaat is een windvast systeem waarvan het doek mooi en strak staat gespannen. Doordat er geen kieren kunnen zitten tussen het doek en de geleider, krijgen zonlicht én insecten geen kans om binnen te dringen. Het type V540 is een instapmodel. Ideaal bij kleine en middelgrote raampartijen. Bij grotere maten raden wij u aan de V599 te gebruiken. Deze heeft een speciale, grotere bovenbak die stijlvol is vormgegeven. Bovendien heeft de V599 een TÜV-certificering, die aangeeft dat dit product aan hoge veiligheids- en kwaliteitseisen voldoet. 

Verano screens zijn ook mogelijk op zonnepanelen. Dat is puur comfort! Dankzij het compacte zonnepaneel aan de voorzijde op de kast, wordt de ingebouwde accu gevoed en kan het screen volledig draadloos aangestuurd worden. Geen kap- of breekwerken, geen bedrading doorheen de woning. Screens op solar zijn erg geliefd, logisch! Ontdek het zelf.

s