In controle met een zonwerend ritzscreen

Het zonwerende doek van ritsscreens houdt de warmte en lichtschitteringen van de zon tegen. Zo kun jij ongestoord televisie kijken, zonder invallend zonlicht op je televisiescherm. Waarom een ritsscreen zo effectief is in het voorzien van extra privacy? Door zip screens kan er vanuit buiten niet meer jouw woning in worden gekeken, terwijl jij wel naar buiten kunt blijven kijken. Daarnaast zorgt een ritsscreen ook voor een prettig woonklimaat in jouw woning.

Screens op zonne-energie

Energiebesparend en goed voor het milieu. Door het plaatsen van een zonnepaneel op de screenkast ben je ook verlost van eventuele bekabeling. Het zonnepaneel van de ritsscreens zijn voorzien van een batterij die op haar beurt de motor van stroom voorziet. Ritsscreens zijn super functioneel en esthetisch. Door hun eigentijdse en strakke uitstraling vormen zipscreens een meerwaarde voor je woning. De mooie screens van Verano blinken uit door hun windvastheid en het gebruiksgemak dankzij de automatisatie van de zipscreens. 

Uitgebreide doekcollectie voor uw ritzscreen

De doekcollectie Metro Colors is speciaal ontwikkeld om ritzscreens® zo effectief mogelijk licht en warmte te laten reguleren. Afhankelijk van de weefseldichtheid en de kleur van het doek worden zonnestralen weerkaatst, opgenomen en doorgeven zodra deze het zonwerende doek raken. Lichtere doeken bieden een minimale UV-bescherming van 95% en donkere doeken kunnen tot wel 100% UV-bescherming bieden. De doeken in de Metro Colors zorgen daarnaast voor een goed zicht naar buiten, minder inkijk naar binnen, minder vervelende schitteringen en een optimale ventilatie zonder insectenoverlast.

5 jaar garantie op uw ritzscreens

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze zip screens, daarom ontvang je maar liefst vijf jaar garantie op jouw ritsscreens.