Afkoeling in huis

Tijdens de zomer kan de temperatuur binnenshuis heel snel oplopen. Niet iedereen heeft airconditioning en een ventilator is leuk maar het koelt niet het volledige huis. Het is gedaan met een plakkerig gevoel rond te lopen of ’s avonds niet in slaap kunnen vallen door de warmte die heerst in jouw kamer. Screens bieden hiertegen de ideale oplossing. Je houdt de warmte van de zon buiten maar je kunt toch nog steeds naar buiten kijken.

In controle met een zonwerend ritsscreen

Het zonwerende doek van ritsscreens houdt de warmte en lichtschitteringen van de zon tegen. Zo kun jij ongestoord televisie kijken, zonder invallend zonlicht op je televisiescherm. Waarom een ritsscreen zo effectief is in het voorzien van extra privacy? Door zip screens kan er vanuit buiten niet meer jouw woning in worden gekeken, terwijl jij wel naar buiten kunt blijven kijken. Daarnaast zorgt een ritsscreen ook voor een prettig woonklimaat in jouw woning.

Uitgebreide doekcollectie voor uw ritzscreen

De doekcollectie Metro Colors is speciaal ontwikkeld om ritzscreens® zo effectief mogelijk licht en warmte te laten reguleren. Afhankelijk van de weefseldichtheid en de kleur van het doek worden zonnestralen weerkaatst, opgenomen en doorgeven zodra deze het zonwerende doek raken. Lichtere doeken bieden een minimale UV-bescherming van 95% en donkere doeken kunnen tot wel 100% UV-bescherming bieden. De doeken in de Metro Colors zorgen daarnaast voor een goed zicht naar buiten, minder inkijk naar binnen, minder vervelende schitteringen en een optimale ventilatie zonder insectenoverlast.

5 jaar garantie op uw ritzscreens

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze zip screens, daarom ontvang je maar liefst vijf jaar garantie op jouw ritsscreens.