Terrasoverkapping met WAUW effect

Zeg niet zomaar zonwering tegen een terrasoverkapping van Verano, Renson, Weinor of exteriorliving. Spectaculair design en innovatie gaan hand in hand en het aanbod is ongelooflijk uitgebreid. Een vaste terrasoverkapping is een esthetisch open afdak dat aan uw terras wordt gebouwd en u beschermt tegen zon, regenbuien en wind. Begin al maar te dromen, want u kunt uw tuinmeubelen inderdaad het hele jaar lang droog laten staan. Uitbreidingsopties allerhande maken uw leven een stuk aangenamer en eenvoudiger. Een vaste terrasoverkapping, dat is ‘lang leve het tuinleven, bye bye stress’!

Voordelen:

  • Mooie uitstraling
  • Makkelijk in onderhoud
  • Alternatief voor een veranda
  • Maatwerk voor vaste terrasoverkapping

Onze producten

Beschutting & Bescherming

Een vaste terrasoverkapping doet dienst als zonwering op uw terras, al zijn terrasoverkappingen ook geweldig goed bestand tegen hevige regenbuien en windhozen. Dat wil zeggen: u geniet van een droog terras. De afvoer gebeurt via geïntegreerde watergeleidingskanalen. U kunt uw tuinmeubelen het hele jaar netjes laten buiten staan. Geen gesleep meer met zware meubelen of plastic afdekzeilen. Of wat met dat feestje? Lekker alles onder de terrasoverkapping laten staan. Uw feest kan altijd buiten doorgaan. Dat is pas zalig!

Een terrasoverkapping op maat

Onze terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar in polycarbonaatplaten, glasplaten of vast gesloten bovendak. Het materiaal Polycarbonaat is prijsgunstig, stevig en licht van gewicht. Gelaagd glas is veilig en stevig. Bovendien zorgt glas voor een mooie uitstraling en neemt het vrijwel geen licht weg. U kiest! Onze terrasoverkappingen worden voor u op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig, zodat u op de hele lengte van uw overkapping met gelijke delen zit. We personaliseren uw terrasoverkapping zoveel als u wil, met spectaculaire accenten zoals verlichting of verwarming. Alles kan.

Onderhoudsvriendelijke terrasoverkappingen

Dan nog de onderhoudsfactor. Hoe kan u een overkapping onderhouden? Makkelijk! Het aluminium reinigt u best met een aluminium reiniger, voor de polycarbonaatplaten volstaat een grondige reiniging 1x per jaar. En misschien nog een zeer groot extra voordeel: u hoeft een overkapping niet opnieuw te schilderen zoals een houten constructie. Dat moet u met uw eigen ogen zien, kom op ontdekking in onze toonzaal.